Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Express Service

Home Onze diensten Express Service
Express Service

Express Service

Soms moet het snel. Zeker voor de kleinere zendingen is de inzet van een koerier de uitgelezen mogelijkheid om een partij goederen toch op tijd op de plaats van bestemming te krijgen.

LoadXL biedt een express service. Snel uw zending van A naar B? Doordat LoadXL beschikt over een enorm netwerk, kunnen wij snel schakelen en uw zending binnen 24 tot maximaal 48 uur binnen geheel Europa leveren. Vrijwel niets is bij ons onmogelijk. Wij zien elke aanvraag als een uitdaging en stoppen niet voordat wij een passende oplossing hebben gevonden.

Express service kan voor zowel binnenlands als buitenlands transport ingezet worden. Twijfel niet en neem direct contact met ons op. We kijken samen naar de mogelijkheden, zodat uw pakket zo snel mogelijk op de plaats van bestemming is.

Wat is Express Service

Het unieke karakter van de snelle levering maakt de Express Service van LoadXL de ultieme uitkomst wanneer u binnen Nederland en Europa een kleine of grote levering snel van A naar B wilt versturen.

Express Service kan voor zowel binnenlandse en buitenlandse transporten worden ingezet en brengt uw pakket van A naar B middels een snelle levering die maximaal 48 uur duurt. Het is mogelijk om tot 10 pallets tegelijkertijd te vervoeren die samen in totaal een gewicht van maximaal 1000 kg hebben, maar ook kleine pakketten komen in aanmerking voor onze Express Service. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en doen ons uiterste best om een passende oplossing te vinden voor elke aanvraag die bij ons binnenkomt. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van onze Express Service of bent u niet zeker of het mogelijk is om uw zending te versturen middels onze Express Service, neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ook in het geval van kleinere zendingen kan het inzetten van Express Service de ideale oplossing zijn om uw pakket toch tijdig op bestemming te laten bezorgen. Bij LoadXL beschikken wij over een groot netwerk binnen heel Europa waardoor wij snel kunnen schakelen en uw zending binnen 24 uur tot maximaal 48 uur in heel Europa geleverd kan worden.

Hoe werkt onze Express Service?

1. Eerst moet u de zending bij ons afleveren zodat wij deze gereed kunnen maken voor verdere verzending. Daarna melden wij de zending voor u aan in ons systeem om deze klaar te maken voor verzending.

2.
Nadat u de zending heeft gemeld bij ons ontvangt u van ons een orderbevestiging. Deze orderbevestiging toont aan dat wij uw zending hebben ontvangen en aangemeld hebben voor verzending. Wanneer u een orderbevestiging van ons ontvangt bieden wij u de garantie dat uw zending binnen 2 uur na ontvangst van de orderbevestiging bij ons vertrekt.

3.
Via ons internationale netwerk zorgen wij ervoor dat uw zending binnen 24 uur tot maximaal 48 uur wordt geleverd op de plaats van bestemming in Europa.

Wat zijn de voordelen van Express Service?

Zoals de naam al aangeeft, is het grootste voordeel van Express Service de snelle levering. Ons grote netwerk biedt de mogelijkheid om snel te schakelen en nieuwe mogelijkheden te creëren wat betreft een snellere levering van uw pakket. Hierdoor kunnen wij uw zending in minimaal 24 uur en maximaal 48 uur in heel Europa leveren.

Daarbij zorgen wij ook voor soepele en snelle communicatie wat betreft de mogelijke verzendopties voor uw pakket(ten), het gereed maken van uw zending en de voortgang van uw zending. Maar ook wanneer u vragen hebt over wat wij voor u kunnen betekenen en de mogelijkheden voor verzending stellen wij snelle en goede communicatie voorop. Wanneer u contact met ons opneemt reageren wij binnen 4 uur op uw aanvraag.

Indien u benieuwd bent naar wat de Express Service van LoadXL voor u kan betekenen, twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om uw zending zo snel mogelijk op de gewenste bestemming te leveren.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?