Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Internationaal transport

Home Onze diensten Internationaal transport
Internationaal transport

Internationaal transport

Heeft u een (bijna) volgeladen trailer? Door te kiezen voor Full-Truck-Load zendingen kunt u bij LOADXL rekenen op kwaliteit en stiptheid. Uw complete lading wordt netjes en op tijd door de transporteur afgeleverd. Ook wanneer de lading complexer is, kunt u bij ons terecht en zoeken wij voor u naar een passende oplossing. LOADXL zal dit proces van A tot Z coördineren en zorgt dus ook voor de afhandelingen.

Geen truck vol kunnen laden? Geen probleem, dan kunt u kiezen voor groupage of LTL.

Groupage

Moet uw deellading getransporteerd worden en bent u niet uit op hoge transportkosten? LOADXL biedt hiervoor een doeltreffende oplossing. Groupage bij LOADXL verzekert u van betrouwbare leveringen, vaste vertrektijden, hoge verzendfrequenties en korte doorlooptijden. Wij houden rekening met uw wensen en halen uw goederen op locatie op. Met zendingen in binnen- en buitenland kunnen wij ervoor zorgen dat uw ladingen op tijd en op de juiste plek terecht komen.

Groupage is het samenvoegen van verschillende kleinere ladingen tot 1 grote(re) lading. Bij deze zendingen worden uw goederen samen met de zending van andere transporteurs in één container vervoerd. Op deze manier weten we de ruimte optimaal te benutten.

LTL (Less than Truck Load)

Kunt u met uw goederen echter niet een complete vrachtauto of container vullen? Dan bieden LTL-zendingen de oplossing. Wij, als logistiek dienstverlener, bieden deze mogelijkheid aan zodat ook kleinere bedrijven de kans krijgen om goedkoper goederen te transporteren.

Wat zijn de voordelen?

Door ladingen te combineren, biedt groupage vele voordelen. Er zullen hierdoor geen halfvolle containers vervoerd worden, omdat de ruimte optimaal benut wordt. Doordat de bedrijven kleinere ladingen kunnen combineren, zullen de prijzen ook dalen. Zo hoeven ze dus geen hele container alleen te betalen.

Wat zijn de kosten?

De kosten van groupage zendingen zijn van verschillende factoren afhankelijk. De kosten kunt u bij ons opvragen door contact met ons op te nemen.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?