Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Groupage

Home Onze diensten Groupage
Groupage

Groupage

Moet uw deellading getransporteerd worden en bent u niet uit op hoge transportkosten? LoadXL biedt hiervoor een doeltreffende oplossing. Groupage bij LoadXL verzekert u van betrouwbare leveringen, vaste vertrektijden, hoge verzendfrequenties en korte doorlooptijden. Wij houden rekening met uw wensen en halen uw goederen op de gewenste locatie op. Met zendingen in binnen- en buitenland kunnen wij ervoor zorgen dat uw ladingen op tijd en op de juiste plek terecht komen.

Waarom bij LoadXL?

Ons ervaren team heeft de juiste vaardigheden, kennis en contacten om voor u een passende oplossing te vinden. LoadXL heeft als doel om de klant tevreden te houden door hen het werk uit handen te nemen. Hierdoor heeft u meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Zo loopt u uw concurrenten steeds een stap voor.

Zendingen binnenland

LoadXL zorgt voor de aflevering van uw goederen in Nederland en omringende landen. Binnen 24 tot 48 uur zijn ze op plaats van bestemming.

Zendingen buitenland

Moeten de goederen worden afgeleverd verderop in Europa of buiten Europa? Ook dan bent u bij LoadXL aan het goede adres. Dankzij ons dekkende distributienetwerk zijn uw goederen binnen enkele dagen op plaats van bestemming.

Wat is Groupage?

Groupage is het samenvoegen van verschillende kleinere ladingen tot één grote(re) lading. Bij deze zendingen worden uw goederen samen met de zending van andere transporteurs in één container vervoerd. Op deze manier weten we de ruimte optimaal te benutten.

LTL (Less than Truck Load)

Kunt u met uw goederen geen complete vrachtauto of container vullen? LTL-zendingen zijn hiervoor een passende oplossing. Als expediteur bieden wij deze dienst graag aan. Kleine en middelgrote bedrijven hebben hiermee de mogelijkheid om tegen concurrerende tarieven goederen te transporteren.

Wat zijn de voordelen van Groupage?

Door ladingen te combineren, biedt groupage vele voordelen. Er zullen hierdoor geen halfvolle containers vervoerd worden en de tarieven zullen dalen.


Wat zijn de kosten?

De kosten van groupage zendingen zijn van verschillende factoren afhankelijk. De kosten kunt u bij ons opvragen door contact met ons op te nemen.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?