Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Over ons

LOADXL

LoadXL is een betrouwbare logistiek dienstverlener voor het vervoeren van uw goederen. In alle soorten en maten. Wij vervoeren uw goederen op een veilige en efficiënte manier. Dankzij onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw transport tot in de puntjes geregeld is. Nationaal of internationaal. Dagelijks leveren wij zendingen per koerier in heel Europa.

Wij zijn met name specialisten in Time critical- en express leveringen. Heeft u een zending die snel of binnen een bepaald tijdsbestek op de plek van bestemming moet zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Daarnaast neemt LoadXL ook de formaliteiten rondom douane, wet- en regelgeving voor u uit handen.

  • Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde transporteurs.
  • We bieden een full service dienstverlening
  • Beschikken over een up-to-date kennisniveau en bieden altijd advies op maat
  • Tevens hebben we de beschikking over een groot wagenpark. Er staat altijd wel een wagen klaar om te vertrekken.

Hoe complex uw logistieke vraagstuk ook is, wij gaan geen uitdaging uit de weg!
Benieuwd wat we voor uw kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Sectoren

LOADXL verzorgt transporten in allerlei soorten en maten. Of u nou schepen moet bevoorraden met bouwmateriaal, of een vliegtuigmotor wilt vervoeren, bij ons bent u aan het goede adres. Wij verzorgen het transport en alle bijkomende zaken van onder andere:

Marine & Offshore

LOADXL zorgt voor de bevoorrading van schepen en boorplatformen. Wij leveren verschillende onderhoudsonderdelen, maar ook complete motoren. Door middel van intermodaal transport, zijn de gewenste onderdelen op tijd op bestemming en kunt u weer verder!

Overige sectoren

U wilt iets transporteren, maar u herkent zich niet meteen in een van de bovenstaande sectoren? Geen probleem. Door contact met ons op te nemen, zullen wij voor u kijken of we iets voor u kunnen betekenen. We hebben een uitgebreid netwerk welke vele industrieën en sectoren beslaat, ongetwijfeld dat we een oplossing kunnen vinden!

FENEX Garantiefonds

LoadXL is lid van de Federatie van Nederlandse Expediteurs, kortweg FENEX. Deze brancheorganisatie heeft als doel de handelspositie van Nederlandse expediteurs te verbeteren, zowel nationaal als internationaal.

FENEX-expediteurs weten dat alles draait om betrouwbaarheid. Daarom werken ze voortdurend aan de kwaliteit, continuïteit en beheersbaarheid van logistieke systemen. Alleen bedrijven die te goeder naam en faam bekend staan en een beleid voeren dat is gericht op kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening kunnen lid worden van FENEX. Daarom worden er strikte toelatingseisen gesteld.

Om de betrouwbaarheid van FENEX-expediteurs te benadrukken heeft de FENEX een garantiefonds in het leven geroepen. Dit fonds staat garant voor eventuele financiële schade die ontstaat wanneer de expediteur waarmee u zaken doet ooit in financiële moeilijkheden terecht zou komen. FENEX-expediteurs staan derhalve garant voor elkaar. Hoewel LoadXL een uitermate gezond bedrijf is, vertrouwen wij erop dat deze garantie u nog verder ontzorgt. Het Garantiefonds is ondergebracht in de Stichting FENEX-Garantiefonds. De Stichting keert uit indien wordt voldaan aan de voorwaarden die zijn opgenomen in het:

FENEX

Meer weten?

Daan Mulder

Daan Mulder

General Manager

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?