Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Transport van en naar Duitsland

Pakket of complete vracht laten verzenden naar Duitsland door LoadXL

Het transport van je pakket of vracht hoeft niet ingewikkeld te zijn of lang te duren. Bij LoadXL vertrekken wij dagelijks met diverse vervoersmiddelen en vrachtgroottes naar de juiste bestemmingen. Door een gespecialiseerd netwerk en een eigen specialist die uw verzending beheert leveren wij complete trailers, deelpartijen en groepage transport af op de juiste bestemming in Europa.

Uw verzending naar Duitsland

LoadXL beschikt over de mogelijkheid om uw zending in minimaal 24 uur tot maximaal 48 uur te verzenden binnen heel Europa. Echter hoeft uw afleveradres niet ver van huis te zijn om snel via LoadXL bezorgd te worden. Wij leveren uw verzending binnen 24 uur af in West, Noord en delen van Centraal Duitsland. In de overige gebieden leveren wij uw verzending binnen 24 tot 48 uur af. Na het aanmelden en afleveren van uw bestelling bij LoadXL houden wij u voortdurend op de hoogte van de aanmelding, status en aankomst van uw verzending. Ook geven wij u een indicatie van de duur van uw verzending, het geplande aflevermoment en informeren wij u wanneer er iets verandert in deze gegevens. Wanneer u uw zending via LoadXL wilt laten bezorgen is de grootte van het pakket niet van belang; of het nu gaat om één pakket of meerdere complete trailers, voor elke vraag bieden wij diverse mogelijkheden om uw pakket zo snel mogelijk op plaats van bestemming af te leveren in Duitsland. Dit maakt LoadXL de beste keuze in het verzenden van uw leveringen naar Duitsland.

Partnernetwerk

Om verzending en levering zo soepel en efficiënt mogelijk te laten verlopen beschikken wij over een uitgebreid partnernetwerk met andere transportaanbieders binnen Europa. Het doel van dit netwerk is om samen te werken aan een optimaal systeem waarin pakketten en leveringen zo snel en efficiënt mogelijk op hun bestemming afgeleverd kunnen worden. Hierbij kijken wij bijvoorbeeld naar de mogelijkheid om diverse leveringen met elkaar te combineren in één vervoersmiddel die bestemmingen hebben die bij elkaar in de buurt liggen. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat er geen lege kilometers of dubbele vrachten gereden worden en de levertijd van uw verzending niet onnodig langer wordt. Doordat wij de levertijd zo optimaal mogelijk gebruiken, leveren wij uw pakket altijd tijdig af op de door u aangegeven bestemming en kunnen wij de service bieden die wij u garanderen.

Eigen specialist

Bij LoadXL vinden wij het belangrijk om helder en direct te communiceren met onze klanten wat betreft de mogelijkheden en voortgang van de verzendingen om dit zo efficiënt mogelijk af te ronden. Om heldere en directe communicatie en snelle afhandeling en levering mogelijk te maken heeft elke zending die u via LoadXL verzendt een eigen specialist. Deze specialist is gevestigd in Duitsland zodat hij of zij optimaal zendingen kan beheren en aansturen. Daarbij functioneert de specialist als uw eerste aanspreekpunt wanneer u vragen heeft of wijzigingen door wilt geven omtrent uw verzending naar Duitsland. Ook zal hij of zij u informeren over de voortgang van uw zending om u zo een helder en duidelijk inzicht te bieden in onze dienstverlening.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?