Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Transport van en naar Frankrijk

Transport van en naar Frankrijk

Wilt u een zending plaatsen naar Franrijk? Wij kunnen uw goederen naar alle regio's in Frankrijk verzenden. Denk hierbij aan het vervoeren van een machine tot aan landbouwproducten. Door een gespecialiseerd netwerk en eigen specialisten die uw verzending beheren leveren wij complete trailers, deelpartijen en groepage transport af op de juiste bestemming in Frankrijk.

Wij vertrekken dagelijks naar Frankrijk om zendingen te leveren. Deze zendingen hebben een lead time van 48 tot 96 uur. Wij zorgen ervoor dat de zendingen zo spoedig mogelijk op de desbetreffende locatie worden geleverd. Dankzij onze ervaring en expertise zorgen wij ervoor dat uw transport tot in de puntjes geregeld is. De goederen worden op een veilige en efficiënte manier verzonden. Op deze manier komt de zending intact en volledig aan op de locatie.

Wij beschikken over een groot wagenpark. Er staat dus altijd wel een truck of trailer voor u klaar om te vertrekken. Ook in het weekend zijn wij gewoon bereikbaar en werken we hard om uw zending op tijd op locatie te krijgen. U kunt ten alle tijden uw zending verzenden. LoadXl neemt ook de formaliteiten rondom douane, wet- en regelgeving voor u uit handen. Op deze manier heeft u geen zorgen over uw zending naar Frankrijk.

Specialist in Frankrijk

Ook hebben wij een eigen specialist opererend in Frankrijk. Onze specialist heeft een nauwe samenwerking met lokale partner vervoerders. Op deze manier kunnen leveringen gemakkelijk worden verzonden. De specialist In Frankrijk beheert en stuurt de verschillenden zendingen aan. Op deze manier kan de voortgang van de zendingen gecommuniceerd worden met klanten. De klant is hierdoor altijd op de hoogte van de voortgang van de bestelling. Tevens is de specialist in Frankrijk het aanspreekpunt van de klanten. Als er vragen of wijzigingen zijn omtrent de levering naar Frankrijk kunnen deze worden doorgegeven aan de specialist in Frankrijk. Wij zijn op deze manier altijd bereikbaar voor onze klanten. Ook zal hij u informeren over de voortgang van uw zending om u zo een helder en duidelijk inzicht te bieden in onze dienstverlening.

Partner netwerk

LoadXL beschikt over een zeer uitgebreid netwerk met andere transportaanbieders binnen Europa. Door dit grote netwerk kan de verzending en levering zo soepel en efficiënt mogelijk verlopen. Het doel van dit netwerk is om samen te werken aan een optimaal systeem waarin pakketten en leveringen zo snel en efficiënt mogelijk op hun bestemming afgeleverd kunnen worden. Er wordt hierbij bijvoorbeeld gekeken om verschillende leveringen met elkaar te combineren die naar dezelfde omgeving vervoert moeten worden. Op deze manier wordt er zo optimaal mogelijk vervoerd. Doordat wij de levertijd zo op de beste mogelijke manier gebruiken, leveren wij uw pakket altijd tijdig af op de door u aangegeven bestemming en kunnen wij de service bieden die wij u garanderen.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?