Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Transport van en naar Italië

LoadXL is een betrouwbare logistiek dienstverlener voor het vervoeren van uw goederen. In alle soorten en maten. Hierbij vertrekken wij ook dagelijks naar Italië. Hier leveren wij verschillenden zendingen af. Door een gespecialiseerd netwerk en een eigen specialist die uw verzending beheert leveren wij complete trailers, deelpartijen en groepage transport af op de juiste bestemming in Italië.

De zendingen hebben een lead time van 48 tot 96 uur. Na het aanmelden en afleveren van uw bestelling bij LoadXL houden wij u voortdurend op de hoogte van de aanmelding, status en aankomst van uw verzending. Ook geven wij u een indicatie van de duur van uw verzending, het geplande aflevermoment en informeren wij u wanneer er iets verandert in deze gegevens. Er kunnen allerlei verschillende goederen worden afgeleverd. De grootte van de zending heeft hier geen invloed op. Wij kunnen complete trailers verzenden maar verzenden ook deelpartijen waarbij meerder zendingen tegelijk worden verzonden. Voor elke vraag bieden wij een geschikte oplossing om uw zending zo spoedig op de gewenst locatie te bezorgen.

Intermodale oplossingen

LoadXL biedt ook intermodale oplossingen aan. Op deze manier is de zending nog sneller op de gewenste locatie. Hierbij worden luchtvracht- en zeevrachtoplossingen gecombineerd om het juiste evenwicht te vinden tussen kosten en tijd. Intermodaal transport is zeer veilig. Het gebruik van dedicated intermodale laadeenheden beschermt de vracht tijdens de transportcyclus, waardoor het risico op diefstal en schade tot een minimum wordt beperkt. Ook is intermodaal transport in vergelijking met wegtransport beter voor het milieu. Dit draagt bij aan het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

Partner netwerk

Om de zending zo goed mogelijk te laten verlopen beschikken wij over een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde transporteurs. Samen met het brede netwerk wordt er gewerkt aan een optimaal systeem om alle pakketten zo spoedig mogelijk op locatie te bezorgen. De grootte van de zending speelt hierbij geen rol. Verschillende zendingen kunnen namelijk met elkaar worden gecombineerd naar dezelfde bestemming. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat er geen lege kilometers of dubbele vrachten gereden worden en de levertijd van uw verzending niet onnodig langer wordt. Doordat wij de levertijd zo optimaal mogelijk gebruiken, leveren wij uw pakket altijd tijdig af op de door u aangegeven bestemming en kunnen wij de service bieden die wij u garanderen.

Eigen specialist in Italië

Vanuit LoadXL hebben wij een specialist die werkzaam is in Italië. Deze specialist spreekt de taal en kan zich kenbaar maken in het Italiaans. Op deze manier loop jij als klant niet tegen een taalbarrière aan als het gaan om de verzending van uw goederen. De specialist houdt zich bezig met alle zendingen van en naar Italië. De planning wordt geregeld door deze specialist. Bij LoadXL vinden wij het belangrijk om helder en direct te communiceren met onze klanten. De specialist vanuit Italië houdt de klanten dan ook op de hoogte van de voortgang van de zending. Ook functioneert de specialist als aanspreekpunt voor de klanten. Wanneer u vragen heeft omtrent de levering of u wilt een wijzigingen doorsturen kan dit door contact te zoeken met de specialist in Italië.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?