Kwaliteit
Flexibiliteit
Betrouwbaarheid
Offerte aanvragen

Transport van en naar Spanje

Pakket of complete vracht laten verzenden naar Spanje door LoadXL

Met het transportproces van LoadXL verloopt het verzenden van je pakket of vracht snel en efficiënt. Dagelijks vertrekken bij ons een groot aantal vervoersmiddelen met diverse vrachtgroottes naar diverse bestemmingen in Europa. LoadXL garandeert een snelle en efficiënte levering van complete trailers, deelpartijen en groepage transport. Dit doen wij door ons gespecialiseerde netwerk gevestigd in heel Europa met een eigen specialist in elk land om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Uw verzending naar Spanje

Bij LoadXL staat het voorop dat wij elke zending van en naar Spanje in minimaal 48 uur en maximaal 96 uur op plaats van bestemming afleveren. Hierbij speelt de grootte van het pakket geen beslissende rol; of het nu gaat om een klein pakket of meerdere complete trailers, u kunt voor alle pakketten bij ons terecht. U kunt uw zending bij ons aanmelden en afleveren, waarna wij de zending in ons systeem verwerken en gereed gaan maken voor verzending. Wij stellen heldere en directe communicatie voorop en houden u daarom voortdurend op de hoogte van de status en de verwachte aankomst van uw verzending. Ook wanneer er zich onverwachte situaties voordoen waardoor deze gegevens veranderen zullen wij u hier meteen over informeren.

Partnernetwerk van lokale transportaanbieders

LoadXL is onderdeel van een uitgebreid partnernetwerk van diverse lokale transportaanbieders binnen Europa. Het uiteindelijke doel van dit netwerk is om een optimaal systeem te creëren door middel van diverse samenwerkingen. Hierdoor kunnen wij verzending en levering van alle verzendingen zo soepel en efficiënt mogelijk laten verlopen. Zo proberen wij, waar mogelijk, meerdere leveringen met een soortgelijke bestemming met elkaar te combineren en te verzenden middels zoveel dezelfde vervoersmiddelen om lege kilometers, dubbele ritten en onnodig lange levertijden te voorkomen. Door optimaal gebruik te maken van onze mogelijkheden en het partnernetwerk kunnen wij uw pakket altijd op tijd afleveren op de door u aangegeven bestemming en zorgen wij ervoor dat wij altijd een optimale service kunnen bieden.

Eigen specialist

Heldere en directe communicatie met onze klanten staan voorop bij LoadXL. Daarom houden wij onze klanten op de hoogte wat betreft de mogelijkheden en voortgang van hun verzendingen. Om heldere en directe communicatie en snelle afhandeling en levering mogelijk te maken heeft elke zending die u via LoadXL verzendt een eigen specialist. Elke specialist is gevestigd in het land waarin deze opereert zodat zendingen zo efficiënt en snel mogelijk beheert en aangestuurd kunnen worden. De specialist in Spanje functioneert als uw eerste aanspreekpunt wanneer u vragen heeft of wijzigingen door wilt geven omtrent uw verzending naar Spanje. Ook zal onze specialist u informeren over de voortgang van uw zending om u zo een helder en duidelijk inzicht te bieden in onze dienstverlening.

Gegevens

Verzending

Van
Naar

Toelichting

Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?